FILOZOFIJA 
Pokušajte da evocirate jedno iskustvo iz detinjstva. Iskustvo čitanja Alise u Zemlji Čuda i poistovećivanja sa maštovitom Alisom. A sada zamislite da ste- umesto radoznalog deteta- zemlja čuda. Jer upravo sa ovog mesta se odmotava klupko kreativnosti brenda „Iva Stefanović“.

 Ako odeću personifikujemo kroz Alisu, onda možemo reći da je ona ujedno sanjiva i svesna, nestvarna i realna. Ovakva neizostavljiva treperava kontradiktornost primenjena je kroz gotovo sve elemente dizajna. U koloritu se sučeljavaju jarke snažne čiste boje (poput roze, žute, crvene, plave, zelene) sa crnom, belom i zlatnom. Bogati baršunasti volumen slatkastog ukusa suočen je sa strogim autoritativnim linijama.
Pažljivo osluškujući duh vremena, brend „Iva Stefanović“ nastao je u eri u kojoj andergraund postaje mainstream. On se ne pokorava tržištu već ga formira pretvarajući  svoje autentične vrednosti u „must have“.

 „Stanovnici“ Zemlje Čuda autentični su, smeli, optimistični, ambiciozni i avanturistični. Svoje autentičnosti oni postaju svesni kroz harmoničnost polariteta svih  stvari. Iza svake sofisticiranosti stoji spoznaja sirovog, iza svake strastvenosti stoji hladnoća. Iza nedostižnosti krije se posvećenost  kao što poštovanje tradicije prethodi unikatnosti. „Iva Stefanović“ žena u sebi nosi nežnost i zavodljivost, pronicljivost i samopouzdanje, inteligentnu seksualnost.
Ona ne stoji na pozornici izmišljenog jednobraznog sveta već na asfaltu stvarnosti- na živopisnijoj strani ulice.

Comments

Popular Posts